Camping Overijssel

Zoekt u een kleinschalige rustige camping in Overijssel? Wilt u tijdens uw vakantie genieten van een prachtige, rustieke vakantielocatie? In alle rust genieten van een mooie omgeving en het camping leven in Overijssel? In dat geval kunt u bij Camping Heetveld terecht. De camping is klein, met 38 kampeerplekken van 110 en 120 m², afgezet met veel groen. In Overijssel in de bosrijke omgeving bij de camping zijn er veel activiteiten waarmee u uzelf kunt vermaken. Wandelen, varen, fietsen, maar ook de vele prachtige plaatsjes in de omgeving bezoeken. Overijssel is super om te kamperen. Speciaal voor gasten bieden wij een kampeerplaats met de volgende faciliteiten:

 • internettoegang
 • nieuw sanitair gebouw, volledig verwarmd door vloerverwarming
 • stroomvoorziening 6 ampère
 • aangesloten bij ACSI
 • nabij Nationaal Park Weerribben Wieden
 • diverse toeristische trekpleisters zoals Giethoorn, Zuiderzee havens Zwartsluis, Vollenhoven en Blokzijl
 • wijd vertakt netwerk van vaarwateren voor surf-, roei-, en zeilplezier

Camping Heetveld in Overijssel biedt rust en groen

Camping Heetveld in Overijssel is een kleinschalige camping die geopend is van 1 april tot 15 oktober. De camping is gericht op rustzoekende senioren die willen genieten van rust, ruimte en natuur. Daarbij leent deze locatie zich uitstekend als uitvalbasis in het hart van Overijssel. Wat dacht u van de volgende toeristische trekpleisters:

 • voormalige Hanzestad Zwolle
 • Blokzijl met de vele koopmanshuizen
 • Kampen
 • Giethoorn met rondvaarten in een punter, bok of vlot

De uitgestrekte natuur is natuurlijk de grootste attractie in de Kop van Overijssel. Nationaal Park de Weerribben heeft twee grote meren en een aangrenzend moeras met zeldzame moerasplanten en (water)vogels. Het is een eldorado voor watersporters en natuurliefhebbers. U kunt hier uiteraard ook uitstekend op de fiets het uitgestrekte natuurgebied ontdekken. Wanneer u ook wilt genieten van deze prachtige locatie nodigen wij u uit op tijd te reserveren.

Snel en gemakkelijk reserveren

Aarzel niet en neem contact op met Camping Heetveld wanneer u een plek wilt reserveren. Natuurlijk kunnen wij u ook meer vertellen over de camping zelf, de ligging en nabije bezichtigingen.

U kunt ook bij ons terecht voor de volgende gebieden.

Chalet huren Overijsselchalet huren Steenwijkchalet huren EmmeloordChalet huren Giethoornchalet huren Meppelchalet huren ZwolleChalet huren Kampenchalet huren Blokzijlchalet huren ZwartsluisChalet huren Vollenhovechalet huren Genemuidenchalet huren Kop van OverijsselCamping Overijsselcamping Steenwijkcamping EmmeloordCamping Giethoorncamping Meppelcamping ZwolleCamping Kampencamping Blokzijlcamping ZwartsluisCamping Vollenhovecamping Genemuidencamping Kop van OverijsselFietsverhuur Kop van Overijssel

Laatste Nieuws

Nu te koop: Vers gebakken brood.

Verse broden vanaf heden verkrijgbaar.

Lees meer Bekijk de virtuele tour