Camping Zwolle

Om tijdens uw vakantie te kunnen genieten van een prachtige, rustieke vakantielocatie in een mooie omgeving vindt u vlakbij Zwolle Camping Heetveld. Onze camping is klein, met 38 ruime kampeerplekken maar onze kampeerplekken zijn groot maar liefst 110 tot 120 m². Afgezet met groen, in een bosrijke omgeving nodigen wij u uit om te wandelen of te fietsen vanuit onze camping nabij Zwolle. De camping beschikt verder over vele gebruikelijke gemakken zoals nieuw sanitair, stroomvoorziening en internet.

Bezoek Zwolle vanuit camping Heetveld

Als kleinschalige camping die geopend is van 1 april tot 15 oktober is Camping Heetveld gericht op de rustzoekende oudere die in een prachtige omgeving wil genieten van de natuur. De camping ligt nabij Zwolle in het groene hart van Overijssel.  

Geniet van de bezienswaardigheden van Zwolle met:

  • Molens zoals de Windesheimer molen en De Passiebloem
  • Musea zoals het Stedelijk museum en De Fundatie
  • Verdedigingswerken zoals de Sassenpoort, Diezerpoort, Steenpoort
  • Bruggen zoals rijksmonument Hoge Spoorbrug
  • Oorlogsmonument Zwolle

Het omliggende uitgestrekte natuurgebied is uitstekend met de fiets of wandelend te ontdekken. Wilt u ook genieten van deze prachtige camping nabij Zwolle? In dat geval raden wij u aan om op tijd te reserveren.

Reserveer direct

U bent altijd welkom om contact op te nemen met Camping Heetveld als u op tijd een plek op onze camping wilt reserveren. Het is ook mogelijk contact met ons op te nemen als u vragen heeft over de camping zelf, de ligging of nabije toeristische bezienswaardigheden.

U kunt ook bij ons terecht voor de volgende gebieden.

Chalet huren Overijsselchalet huren Steenwijkchalet huren EmmeloordChalet huren Giethoornchalet huren Meppelchalet huren ZwolleChalet huren Kampenchalet huren Blokzijlchalet huren ZwartsluisChalet huren Vollenhovechalet huren Genemuidenchalet huren Kop van OverijsselCamping Overijsselcamping Steenwijkcamping EmmeloordCamping Giethoorncamping Meppelcamping ZwolleCamping Kampencamping Blokzijlcamping ZwartsluisCamping Vollenhovecamping Genemuidencamping Kop van OverijsselFietsverhuur Kop van Overijssel

Laatste Nieuws

Nu te koop: Vers gebakken brood.

Verse broden vanaf heden verkrijgbaar.

Lees meer Bekijk de virtuele tour