Camping

Camping Heetveld is een kleinschalige seniorencamping nabij het nationaal park Weerribben-Wieden

Wanneer u een seniorencamping in Overijssel zoekt bent u bij Camping Heetveld, nabij nationaal park Weerribben-Wieden, absoluut aan het juiste adres. Ons terrein is omgeven door veel groen en is daarmee een oase van rust voor elke bezoeker. Of u nu watersporter, fietsfanaat of natuurliefhebber bent, er is voor ieder wat wils in onze omgeving. Wilt u weten hoeveel staan- en seizoensplaatsen kosten? Neem dan nu een kijkje bij onze tarieven!

Seniorencamping Heetveld in Overijssel kent naast natuurpark Weerribben Wieden diverse toeristische trekpleisters

Naast het feit dat onze seniorencamping in Overijssel nabij het prachtige Weerribben Wieden ligt, zijn er in de directe omgeving van dit nationaal park diverse toeristische trekpleisters te vinden. Hierbij kunt u denken aan het schitterende Giethoorn, ook wel het Venetië van Nederland genoemd. Of wat te denken van de verschillende Zuiderzee havens zoals Zwartsluis, Vollenhoven en Blokzijl. Bovendien vindt u bovenin onze provincie een wijdvertakt netwerk van vaarwateren voor surf-, roei- en zeilplezier.

 

Praktische puntjes

Het is goed om te weten dat onze camping een kleinschalige opzet met slechts 38 campingplaatsen heeft en door veel groen is omgeven. Elke campingplek beschikt over 110 tot 120m² oppervlakte en heeft een stroomvoorziening van 6 ampère (1330 watt). Ook is er internettoegang op onze camping. Bovendien zijn we aangesloten bij de ACSI, dé campingspecialist van Europa die elke deelnemende camping jaarlijks beoordeelt. Bent u nieuwsgierig naar onze camping? Kom gerust eens op bezoek.

Wilt u graag meer informatie? Bel dan met 06-20895646 / 0527246243 of stuur een bericht naar info@campingheetveld.nl!