Chalet verkoop

Chaletpark Heetveld ligt in de 'Kop van Overijssel' vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden in het dorp St. Jansklooster. Het park ligt op een lage heuvel, een oude keileembult ontstaan tijdens een van de laatste ijstijden. Middenin die unieke omgeving vindt u Chaletpark Heetveld.

Groene chaletpark

Ons groene chaletpark dat het hele jaar door is geopend en daardoor bij uitstek geschikt voor mensen die ieder moment willen benutten om van rust, ruimte en natuur te genieten. Permanente bewoning is niet toegestaan, maar verder staat niets u in de weg om volop van uw eigen groene buitenverblijf gebruik te maken.

Het park zelf bestaat uit twee gescheiden gedeelten: een bescheiden kampeerterrein voor de rustzoekende seizoenstoerist en het chaletpark. Auto's zijn op het kampeerterrein niet toegestaan, maar de chalets hebben behalve een eigen schuurtje ook een eigen parkeerplaats.

De koopchalets

De koopchalets op het park zijn ruim van opzet en luxe ingericht. Ze liggen op het mooiste deel van het park, dat gekenmerkt wordt door een grote natuurvijver, veel groen en vooral: ruimte en rust. Om werkelijk de sfeer van Chaletpark Heetveld te proeven is een bezoekje natuurlijk onontbeerlijk!

Voor het actuele aanbod, neemt u contact op met:

Frank Rumping  
06-20895646
info@campingheetveld.nl

 

Laatste Nieuws

Eerste Kloosterse Korenfestival

Een gezellig festiviteitje

Lees meer Bekijk de virtuele tour