Camping Blokzijl

Om tijdens uw vakantie te kunnen genieten van een prachtige, rustieke vakantielocatie in een mooie omgeving vindt u vlakbij Blokzijl Camping Heetveld. Onze camping is niet groot, met 38 ruim opgezette kampeerplekken van 110 tot 120 m². Afgezet met groen, in een bosrijke omgeving nodigen wij u uit om te wandelen of te fietsen vanuit onze camping nabij Blokzijl. De camping beschikt over vele gebruikelijke voorzieningen zoals nieuw sanitair, stroomvoorziening en internet.

Als u wilt boeken is dat mogelijk tegen scherpe basistarieven voor 2 personen variërend van € 11,- tot € 15,50. Deze tarieven gelden op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur tot de dag van vertrek tot 12.00 uur. Daarnaast bieden wij ook aantrekkelijk ACSI tarieven en arrangementen:

  • volledige seizoensplaats van 1 april tot 15 oktober: € 1350,-
  • voorseizoen: € 850,-
  • midzomer: € 850,-
  • maandplaats; € 375,-
  • Hemelvaart en Pinksteren: € 200,-

Nabij haven Blokzijl op camping

Blokzijl is gezellig met de eigen haven voor pleziervaart en de eigen sluis. U vindt hier veel horeca waaronder het beroemde sterrenrestaurant Kaatje bij de Sluis. Veel toeristen zetten elkaar op de foto bij de kade met het oude kanon waar ook veel rondvaartboten langskomen. Als u bij ons op de camping staat, vergeet u dan niet een bezoek te brengen aan Blokzijl in de Kop van Overijssel! Dat kan met een motorschip, zeiljacht, roeiboot of kano want Blokzijl wordt vaak gebruikt als tussenstop.  Ook op de fiets of wandelend ontdekt u vanaf camping Heetveld steeds weer opnieuw de mooiste plekjes in natuurgebied Weerribben-Wieden. U zult genieten van uitzichten over de rivierbeddingen, moerassen, polderland en pittoreske oude dorpjes en stadjes.

Wij helpen u graag

U bent welkom contact met ons op te nemen als u een wilt reserveren op de camping. Frank en Mieke Rumping staan voor u klaar! Bel of mail, want u bent van harte welkom bij camping Heetveld in Sint Jansklooster! 

U kunt ook bij ons terecht voor de volgende gebieden.

Chalet huren Overijsselchalet huren Steenwijkchalet huren EmmeloordChalet huren Giethoornchalet huren Meppelchalet huren ZwolleChalet huren Kampenchalet huren Blokzijlchalet huren ZwartsluisChalet huren Vollenhovechalet huren Genemuidenchalet huren Kop van OverijsselCamping Overijsselcamping Steenwijkcamping EmmeloordCamping Giethoorncamping Meppelcamping ZwolleCamping Kampencamping Blokzijlcamping ZwartsluisCamping Vollenhovecamping Genemuidencamping Kop van OverijsselFietsverhuur Kop van Overijssel

Laatste Nieuws

Eerste Kloosterse Korenfestival

Een gezellig festiviteitje

Lees meer Bekijk de virtuele tour