Fietsverhuur Kop van Overijssel

Geniet op de fiets van de prachtige natuur

U vindt Camping Heetveld in een mooie omgeving in de Kop van Overijssel. Er zijn veel ontspannende en actieve activiteiten in de bosrijke omgeving waaronder wandelen en fietsen. Wanneer u het gebied op de fiets wilt ontdekken dan is het mogelijk dit op de fiets te doen. Hiervoor bieden wij voor u op de camping in de Kop van Overijssel een scherpe prijs fietsverhuur aan.

Wij bieden fietsverhuur aan voor trips in de Kop van Overijssel

Van 1 april tot 15 oktober is het mogelijk om bij Camping Heetveld een plek te reserveren. De camping is gericht op de rustzoekende senior die in een prachtige omgeving wil genieten van rust en natuur. De camping ligt in het groene hart van de Kop van Overijssel vlakbij een prachtig mooi en groot natuurgebied dat uitstekend geschikt is om met de fiets of wandelend te ontdekken. Wanneer u ook van deze prachtige locatie wilt genieten is het mogelijk bij ons langs te komen voor fietsverhuur.

Vanuit de Kop van Overijssel is de fiets een prima uitvalbasis. Vanuit het hart van Overijssel kunt u de volgende toeristische trekpleisters op de fiets bereiken:

  • Giethoorn met rondvaarten in een punter, bok of vlot
  • Giethoorn met het automuseum, pottenbakkerij en museumboerderij
  • Loop de beroemde beeldenroute net buiten Giethoorn
  • Hanzestad Zwolle met molens en verdedigingswerken
  • Natuurgebied Weerribben
  • Blokzijl met de vele koopmanshuizen
  • Kampen

Fietsverhuur in de Kop van Overijssel wordt veel aangeboden. De fietsen die wij aanbieden zijn altijd goed onderhouden. Boek uw kampeerplaats en fiets en ervaar onze dienstverlening.

Reserveer uw fietsen én uw kampeerplaats

Camping Heetveld in de Kop van Overijssel biedt u naast prachtige campingplaatsen ook de mogelijkheid gebruik te maken van onze fietsverhuur. Heeft u vragen dan kunnen wij deze uitstekend beantwoorden. Zo vertellen wij u graag meer over de camping zelf, de ligging of nabije bezienswaardigheden. Wij zijn geopend van 1 april tot 15 oktober.

U kunt ook bij ons terecht voor de volgende gebieden.

Chalet huren Overijsselchalet huren Steenwijkchalet huren EmmeloordChalet huren Giethoornchalet huren Meppelchalet huren ZwolleChalet huren Kampenchalet huren Blokzijlchalet huren ZwartsluisChalet huren Vollenhovechalet huren Genemuidenchalet huren Kop van OverijsselCamping Overijsselcamping Steenwijkcamping EmmeloordCamping Giethoorncamping Meppelcamping ZwolleCamping Kampencamping Blokzijlcamping ZwartsluisCamping Vollenhovecamping Genemuidencamping Kop van OverijsselFietsverhuur Kop van Overijssel

Laatste Nieuws

Nu te koop: Vers gebakken brood.

Verse broden vanaf heden verkrijgbaar.

Lees meer Bekijk de virtuele tour