Chalet huren Blokzijl

Wilt u een heerlijk ontspannen verblijf in een luxe chalet? Huren in de buurt van Blokzijl op een prachtige vakantielocatie kan bij Chaletpark Heetveld, Sint Jansklooster in Overijssel. U vindt ons in een bosrijke omgeving waar u een goed onderhouden, comfortabele chalet kunt huren. Nabij Blokzijl heeft u een chalet met ruim 350m² eigen grond. Er is veel te doen in de omgeving zoals wandelen, varen, fietsen of bijvoorbeeld Blokzijl bezoeken. Een chalet huren bij Chaletverhuur Heetveld is een prima uitvalsbasis. De chalets zijn comfortabel en voorzien van:

  • Centrale verwarming
  • Wifi
  • Ruime woonkamer
  • Tv, radio, combi-oven, wasmachine en vaatwasser
  • privé parkeerplek
  • luxe badkamer met inloopdouche

Er wordt niet gerookt in onze chalets en er worden geen huisdieren toegelaten. Eén van onze tweepersoonschalet is ingericht voor mindervaliden met aangepaste badkamer en toilet. Alle chalets liggen in Chaletpark Heetveld, aan de rand van nationaal park Weerribben en Wieden. Als u een chalet wilt boeken dan kunt u dit doen voor één week, meerdere weken, een mid-week of een lang weekend. De tarieven zijn scherp, ook in het laagseizoen voor senioren of gezinnen met kinderen die nog niet naar school gaan.

Nabij haven Blokzijl uw chalet huren

Blokzijl is gezellig met de eigen haven voor pleziervaart en de eigen sluis. U vindt hier veel horeca waaronder het beroemde sterrenrestaurant Kaatje bij de Sluis. Veel toeristen zetten elkaar op de foto bij de kade met het oude kanon waar ook veel rondvaartboten langskomen. Als u één van de twaalf chalets huurt, vergeet u dan niet een bezoek te brengen aan Blokzijl in de Kop van Overijssel! Dat kan met een motorschip, zeiljacht, roeiboot of kano want in Blokzijl wordt vaak aangelegd als tussenstop.  Ook op de fiets of wandelend ontdekt u vanaf Chaletpark Heetveld steeds weer opnieuw de mooiste plekjes. U zult genieten van uitzichten over de rivierbeddingen, moerassen, polderland en pittoreske oude dorpjes en stadjes.

Wij helpen u graag

U bent welkom contact met ons op te nemen als u een chalet wilt reserveren. Frank en Mieke Rumping staan voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden, de verschillende chalets en de omgeving.

U kunt ook bij ons terecht voor de volgende gebieden.

Chalet huren Overijsselchalet huren Steenwijkchalet huren EmmeloordChalet huren Giethoornchalet huren Meppelchalet huren ZwolleChalet huren Kampenchalet huren Blokzijlchalet huren ZwartsluisChalet huren Vollenhovechalet huren Genemuidenchalet huren Kop van OverijsselCamping Overijsselcamping Steenwijkcamping EmmeloordCamping Giethoorncamping Meppelcamping ZwolleCamping Kampencamping Blokzijlcamping ZwartsluisCamping Vollenhovecamping Genemuidencamping Kop van OverijsselFietsverhuur Kop van Overijssel

Laatste Nieuws

Nu te koop: Vers gebakken brood.

Verse broden vanaf heden verkrijgbaar.

Lees meer Bekijk de virtuele tour