Chalet huren Kampen

Wilt u een heerlijk ontspannen verblijf in een luxe chalet? Huren in de buurt van Kampen op een prachtige vakantielocatie kan bij Chaletverhuur Heetveld. U vindt ons in een bosrijke omgeving waar u een goed onderhouden, comfortabele chalet kunt huren. Nabij Kampen met ongeveer 350m² eigen grond. Er is veel te doen in de omgeving zoals wandelen, varen, fietsen of bijvoorbeeld Kampen bezoeken. Een chalet huren bij Chaletverhuur Heetveld is dan een prima uitvalsbasis. Wist u dat onze chalets comfortabel zijn? Zo kunt u ervan op aan dat uw chalet voorzien is van:

  • Wifi
  • Centrale verwarming
  • Tv, radio, combi-oven, wasmachine en vaatwasser
  • privé parkeerplek
  • luxe badkamer met inloopdouche

Bovendien wordt er niet gerookt in onze chalets en worden er geen huisdieren toegelaten. Wij beschikken eveneens over een tweepersoonschalet ingericht voor mindervaliden. Alle chalets liggen in Chaletpark Heetveld, Sint Jansklooster in Overijssel, aan de rand van nationaal park Weerribben en Wieden. Als u een chalet wilt boeken dan kunt u dit doen voor één of meerdere weken, een mid-week of een lang weekend. De tarieven zijn scherp, zeker ook voor senioren interessant in het laagseizoen.

Nabij Hanzestad Kampen uw chalet huren

Het is zeker mogelijk één van de twaalf chalets te huren bij Chaletverhuur Heetveld wanneer u wilt genieten van het prachtige gebied rondom Kampen. Doordat de chalets centraal liggen kunt u Kampen ontdekken met de historische bouwwerken zoals:

  • oude stadsmuur met Koornmarktspoort, Cellebroederpoort en Broederpoort
  • Sint Nicolaaskerk
  • Voormalig stadhuis uit de 14e eeuw met Stedelijk museum
  • Onze Lieve Vrouwe kerk
  • Oude Buitenhaven met Schokkemonument

Bij opgravingen in Kampen kwamen ook resten van andere kerken uit de 12e en 13e eeuw tevoorschijn. Vanaf de IJssel heeft u een prachtig stadsgezicht over Kampen!

Wij helpen u graag

U bent welkom contact met ons op te nemen als u een chalet wilt reserveren. Wij vinden het geen probleem om u te informeren over de mogelijkheden, de chalets en de omgeving. 

U kunt ook bij ons terecht voor de volgende gebieden.

Chalet huren Overijsselchalet huren Steenwijkchalet huren EmmeloordChalet huren Giethoornchalet huren Meppelchalet huren ZwolleChalet huren Kampenchalet huren Blokzijlchalet huren ZwartsluisChalet huren Vollenhovechalet huren Genemuidenchalet huren Kop van OverijsselCamping Overijsselcamping Steenwijkcamping EmmeloordCamping Giethoorncamping Meppelcamping ZwolleCamping Kampencamping Blokzijlcamping ZwartsluisCamping Vollenhovecamping Genemuidencamping Kop van OverijsselFietsverhuur Kop van Overijssel

Laatste Nieuws

Nu te koop: Vers gebakken brood.

Verse broden vanaf heden verkrijgbaar.

Lees meer Bekijk de virtuele tour