Chalet huren Kop van Overijssel

Geniet van chalet huren in Kop van Overijssel

Op zoek naar een vakantieadres om te genieten van rust in de Kop van Overijssel? Het huren van een chalet biedt u vele mogelijkheden om te genieten van de bosrijke omgeving bij nationaal park Weerribben en Wieden. Uw goed onderhouden, comfortabele chalet in de Kop van Overijssel kunt u huren in Sint Jansklooster bij Chaletpark Heetveld. De vele activiteiten in de omgeving zoals wandelen, fietsen, varen of pittoreske stadjes bezoeken, maken uw verblijf aangenaam en afwisselend.

Huur in de Kop van Overijssel een chalet bij Chaletverhuur Heetveld

Het is mogelijk om bij Chaletverhuur Heetveld in de Kop van Overijssel te kiezen uit verschillende chalets die u bij ons kunt huren. Chaletpark Heetveld biedt u de keuze uit 12 chalets, zowel voor 2 als 4 personen. Wanneer u een chalet wilt boeken kan dat voor één week, meerdere weken, een mid-week of een lang weekend.

Dit is ideaal wanneer u wilt genieten van dit prachtige gebied in de Kop van Overijssel. De chalets zijn allen gelegen op een prachtige locatie nabij de natuur. Alle chalets zijn rookvrij en huisdieren worden niet toegestaan. Bovendien zijn ze voorzien van alle gemakken zoals:

  • privé parking
  • volledig uitgeruste keuken
  • ruime huiskamer met radio, televisie en internetaansluiting
  • ruime badkamer met inloopdouche, een wasmachine en een apart toilet
  • keuken met vaatwasser en combi-oven
  • veel privacy met zonneterras

Mogen wij u helpen met uw reservering?

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen als u een chalet wilt reserveren. Uw gastheer en gastvrouw, Frank en Mieke Rumping informeren u graag over de vele mogelijkheden, de type chalets en de activiteiten in de Kop van Overijssel. 

U kunt ook bij ons terecht voor de volgende gebieden.

Chalet huren Overijsselchalet huren Steenwijkchalet huren EmmeloordChalet huren Giethoornchalet huren Meppelchalet huren ZwolleChalet huren Kampenchalet huren Blokzijlchalet huren ZwartsluisChalet huren Vollenhovechalet huren Genemuidenchalet huren Kop van OverijsselCamping Overijsselcamping Steenwijkcamping EmmeloordCamping Giethoorncamping Meppelcamping ZwolleCamping Kampencamping Blokzijlcamping ZwartsluisCamping Vollenhovecamping Genemuidencamping Kop van OverijsselFietsverhuur Kop van Overijssel

Laatste Nieuws

Nu te koop: Vers gebakken brood.

Verse broden vanaf heden verkrijgbaar.

Lees meer Bekijk de virtuele tour