Camping Zwartsluis

Camping op korte afstand van Zwartsluis

Camping Heetveld is gelegen in een prachtige, rustieke vakantielocatie in een mooie omgeving op korte afstand van de plaats Zwartsluis. U vindt hier een kleine, gemoedelijke camping met 38 ruime kampeerplekken van 110 en 120 m², allen afgezet met veel groen. Er zijn veel ontspannende en actieve activiteiten in de bosrijke omgeving waaronder wandelen, varen en fietsen. De camping beschikt verder over voorzieningen zoals nieuw sanitair, stroomvoorziening en internet.

Camping Heetveld zorgt dat u snel in Zwartsluis bent

Van 1 april tot 15 oktober is het mogelijk om bij Camping Heetveld een plek te boeken. Zwartsluis ligt dichtbij en de camping is gericht op de rustzoekende senior die in een prachtige omgeving wilt genieten van rust en natuur. De camping ligt in het groene hart van Overijssel zodat u al snel in plaatsen als Kampen, Blokzijl en Zwartsluis staat. Camping Heetveld ligt in een uitgestrekt natuurgebied de Weerribben-Wieden. Als u ook wilt genieten van deze prachtige locatie dan raden wij u aan om op tijd te reserveren.

Onze tarieven zijn scherp, variërend van € 11,- tot € 15,50 per dag. Deze tarieven gelden op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur tot de dag van vertrek tot 12.00 uur. Daarnaast bieden wij ook aantrekkelijk arrangementen:

  • volledige seizoensplaats van 1 april tot 15 oktober: € 1350,-
  • voorseizoen: € 850,-
  • midzomer: € 850,-
  • maandplaats; € 375,-
  • Hemelvaart en Pinksteren: € 200,-

De Nederlandse havenplaats Zwartsluis is de plek waar het Zwarte Water en het Meppelerdiep samen komen. Het bestaat al sinds 1398 en is altijd een doorvoerhaven voor turf geweest. De haven wordt nu vooral gebruikt door recreanten. Als u op camping Heetveld staat, vergeet u dan niet een bezoek te brengen aan Zwartsluis in de Kop van Overijssel! Dat kan met een boot, maar ook op de fiets of wandelend. U zult onderweg genieten van prachtige uitzichten over de rivierbeddingen, moerassen en polderland.

Neem gerust contact met ons op

Camping Heetveld staat altijd voor u klaar wanneer u op tijd een plek op onze camping wilt reserveren. Wij staan u ook graag te woord wanneer u vragen heeft over de camping zelf, de ligging of nabije bezichtigingen. Onze medewerkers staan u graag te woord! Neem dus nu contact met ons op.

U kunt ook bij ons terecht voor de volgende gebieden.

Chalet huren Overijsselchalet huren Steenwijkchalet huren EmmeloordChalet huren Giethoornchalet huren Meppelchalet huren ZwolleChalet huren Kampenchalet huren Blokzijlchalet huren ZwartsluisChalet huren Vollenhovechalet huren Genemuidenchalet huren Kop van OverijsselCamping Overijsselcamping Steenwijkcamping EmmeloordCamping Giethoorncamping Meppelcamping ZwolleCamping Kampencamping Blokzijlcamping ZwartsluisCamping Vollenhovecamping Genemuidencamping Kop van OverijsselFietsverhuur Kop van Overijssel

Laatste Nieuws

Nu te koop: Vers gebakken brood.

Verse broden vanaf heden verkrijgbaar.

Lees meer Bekijk de virtuele tour