Camping Meppel

Op zoek naar een stille rustgevende camping nabij Meppel? Geniet van de mooie omgeving en het kleinschalige camping leven! Nabij Meppel in de Kop van Overijssel vindt u Camping Heetveld in Sint Jansklooster. Onze camping heeft met slechts 38 kampeerplekken wel alle faciliteiten. Wat dacht u van:

 • nieuw sanitair gebouw, volledig verwarmd door vloerverwarming
 • 110 tot 120 m2 eigen plek
 • stroomvoorziening 6 ampère
 • internet

De omgeving is prachtig met:

 • Nationaal Park Weerribben Wieden
 • diverse toeristische trekpleisters zoals Steenwijk, Giethoorn, Zuiderzee havens Zwartsluis, Vollenhoven en Blokzijl

De bosrijke omgeving met veel open water, hooi-, en rietlanden en moerasbossen nodigt uit tot wandelen, varen en fietsen. De streek is verkeersluw en erg afwisselend. Met fietstochten langs rivierbeddingen, moerassen, polderland en pittoreske oude dorpjes en stadjes zult u zich geen moment vervelen. De regio Weerribben/Wieden biedt zoveel meer!

Rust en boeken wanneer het u uitkomt op camping bij Meppel

Geniet van de vele zomerevenementen zoals de Drentse Fiets 4-daagse in Meppel als u op camping Heetveld uw caravan of tent plaatst! Boek uw plek voor één of meerdere weken, een mid-week of een lang weekend zodat ook u geniet van het Grachtenfestival het Fantasiafest, Puppet International of de donderdag Meppeldagen.

Onze seizoen plaatsen zijn voordelig: 

 • maandplaats; € 375,-
 • voorseizoen: € 850,-
 • midzomer: € 850,-
 • volledige seizoensplaats van 1 april tot 15 oktober: € 1350,-
 • Hemelvaart en Pinksteren: € 200,-

Gaat u graag het water op? Dan is het goed te weten dat Meppel een haven heeft en dat de scheepsbouw van oudsher een belangrijke bron van inkomsten was voor Meppel. Geniet van Overijssel met meer dan 400 kilometer vaarwater!

Boek bij Meppel camping Heetveld

Camping Heetveld is een rustgevende groene camping gericht op ouderen. Aarzel niet en bel of mail Frank en Mieke Rumping. Natuurlijk geven wij u graag meer informatie over de camping zelf, de ligging en de bezienswaardigheden in de omgeving. Wij komen graag tegemoet aan uw wensen! Neem dus snel contact op.

U kunt ook bij ons terecht voor de volgende gebieden.

Chalet huren Overijsselchalet huren Steenwijkchalet huren EmmeloordChalet huren Giethoornchalet huren Meppelchalet huren ZwolleChalet huren Kampenchalet huren Blokzijlchalet huren ZwartsluisChalet huren Vollenhovechalet huren Genemuidenchalet huren Kop van OverijsselCamping Overijsselcamping Steenwijkcamping EmmeloordCamping Giethoorncamping Meppelcamping ZwolleCamping Kampencamping Blokzijlcamping ZwartsluisCamping Vollenhovecamping Genemuidencamping Kop van OverijsselFietsverhuur Kop van Overijssel

Laatste Nieuws

Nu te koop: Vers gebakken brood.

Verse broden vanaf heden verkrijgbaar.

Lees meer Bekijk de virtuele tour