Camping Vollenhove

In Sint Jansklooster / Vollenhove ligt Camping Heetveld. Prachtig gelegen op een rustieke vakantielocatie in een mooie omgeving in de Kop van Overijssel. U vindt hier een kleine, gemoedelijke camping met 38 ruime kampeerplekken allen afgezet met veel groen. Er zijn veel ontspannende en actieve activiteiten op Camping Heetveld, Vollenhove/Sint Jansklooster in de bosrijke omgeving waaronder wandelen, varen en fietsen. De camping in Vollenhove / Sint Jansklooster beschikt verder over faciliteiten zoals internet, nieuw sanitair en stroomvoorziening.

In Vollenhove kamperen bij Camping Heetveld

Van 1 april tot 15 oktober is het mogelijk om bij Camping Heetveld Sint Jansklooster / Vollenhove een plek te boeken. De camping is gericht op de rustzoekende senior die in een prachtige omgeving geniet van de natuur. De camping ligt in het groene hart van Overijssel in het uitgestrekt natuurgebied de Weerribben-Wieden. Als u ook wilt genieten van deze prachtige locatie dan raden wij u aan om op tijd te reserveren.

Onze tarieven zijn scherp, variërend van € 11,- tot € 15,50 per dag. Deze tarieven gelden op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur tot de dag van vertrek tot 12.00 uur. Daarnaast bieden wij ook aantrekkelijk arrangementen:

  • Hemelvaart en Pinksteren: € 200,-
  • maandplaats; € 375,-
  • voorseizoen: € 850,-
  • midzomer: € 850,-
  • volledige seizoensplaats van 1 april tot 15 oktober: € 1350,-

Voor wie van fietsen houdt, zijn er veel mogelijke tochten. De streek is verkeersluw en erg afwisselend. Met fietstochten langs rivierbeddingen, moerassen, polderland en pittoreske oude dorpjes en stadjes zult u zich geen moment vervelen.

Als u liever wandelt is Nationaal Park De Weerribben-Wieden erg interessant. Het veenweidegebied biedt veel water, graspaden en houten bruggetjes. Ook is er de beroemde beeldenroute rondom Giethoorn.

Gaat u liever het water op? Met een motorschip, zeiljacht, roeiboot, kano, kajak of surfplank ontdekt u steeds weer opnieuw de mooiste plekjes. Dit deel van Overijssel heeft meer dan 400 kilometer vaarwater. 

Neem gerust contact met ons op

Camping Heetveld in Vollenhove/ Sint Jansklooster staat altijd voor u klaar wanneer u op tijd een plek op onze camping wilt reserveren. Wij staan u ook graag te woord wanneer u vragen heeft over de camping zelf, de ligging of nabije bezichtigingen. Neem nu contact met ons op.

U kunt ook bij ons terecht voor de volgende gebieden.

Chalet huren Overijsselchalet huren Steenwijkchalet huren EmmeloordChalet huren Giethoornchalet huren Meppelchalet huren ZwolleChalet huren Kampenchalet huren Blokzijlchalet huren ZwartsluisChalet huren Vollenhovechalet huren Genemuidenchalet huren Kop van OverijsselCamping Overijsselcamping Steenwijkcamping EmmeloordCamping Giethoorncamping Meppelcamping ZwolleCamping Kampencamping Blokzijlcamping ZwartsluisCamping Vollenhovecamping Genemuidencamping Kop van OverijsselFietsverhuur Kop van Overijssel

Laatste Nieuws

Nu te koop: Vers gebakken brood.

Verse broden vanaf heden verkrijgbaar.

Lees meer Bekijk de virtuele tour