Chalet huren Zwartsluis

Wilt u heerlijk ontspannen in een luxe chalet? Huren nabij Zwartsluis op een prachtige vakantielocatie kan bij Chaletpark Heetveld, Sint Jansklooster in Overijssel. U vindt ons in een bosrijke omgeving waar u een goed onderhouden chalet kunt huren. Nabij Zwartsluis is er veel te doen in de omgeving zoals wandelen, varen of fietsen. U kunt ook de haven van Zwartsluis bezoeken. Een chalet huren bij Chaletverhuur Heetveld is dan een prima uitvalsbasis. U ontdekt de Kop van Overijssel en bent er zeker van dat u verblijft in comfortabele chalets. De voorzieningen bestaan uit: 

  • Centrale verwarming
  • Wifi
  • Ruime plek met veel privacy van 350 m2
  • Zonneterras
  • Ruime woonkamer
  • Tv, radio, combi-oven, wasmachine en vaatwasser
  • privé parkeerplek
  • luxe badkamer met inloopdouche

Een chalet boeken? Dat kan voor één week, meerdere weken, een mid-week of een lang weekend. De tarieven zijn scherp, ook in het laagseizoen voor bijvoorbeeld gepensioneerden of gezinnen met kinderen die nog niet naar school gaan.

Er wordt niet gerookt in onze chalets en er worden geen huisdieren toegelaten. Eén van onze tweepersoonschalet is ingericht voor mindervaliden met aangepaste badkamer en toilet. Alle chalets liggen in Chaletpark Heetveld, aan de rand van nationaal park Weerribben en Wieden.

Nabij haven Zwartsluis uw chalet huren

Zwartsluis is een Nederlandse havenplaats waar het Zwarte Water en het Meppelerdiep samen komen. Het bestaat al sinds 1398 en is altijd een doorvoerhaven voor turf geweest. De haven wordt nu vooral gebruikt door recreanten. Als u één van de twaalf luxe chalets huurt, vergeet u dan niet een bezoek te brengen aan Zwartsluis in de Kop van Overijssel! Dat kan met een boot, maar ook op de fiets of wandelend. U zult onderweg genieten van prachtige uitzichten over de rivierbeddingen, moerassen en polderland.

Chaletpark Heetveld staat voor u klaar

U bent welkom bij ons chaletpark. Frank en Mieke Rumping staan voor u klaar om u te informeren of uw reservering in orde te maken. Wilt u eerst meer informatie? Aarzel niet ons te bellen of te mailen. Wij staan voor u klaar! Neem ook contact op via ons contactformulier.

U kunt ook bij ons terecht voor de volgende gebieden.

Chalet huren Overijsselchalet huren Steenwijkchalet huren EmmeloordChalet huren Giethoornchalet huren Meppelchalet huren ZwolleChalet huren Kampenchalet huren Blokzijlchalet huren ZwartsluisChalet huren Vollenhovechalet huren Genemuidenchalet huren Kop van OverijsselCamping Overijsselcamping Steenwijkcamping EmmeloordCamping Giethoorncamping Meppelcamping ZwolleCamping Kampencamping Blokzijlcamping ZwartsluisCamping Vollenhovecamping Genemuidencamping Kop van OverijsselFietsverhuur Kop van Overijssel

Laatste Nieuws

Eerste Kloosterse Korenfestival

Een gezellig festiviteitje

Lees meer Bekijk de virtuele tour