Camping Genemuiden

In Sint Jansklooster bij Genemuiden ligt Camping Heetveld. Prachtig gelegen is het een vakantielocatie met 38 ruime (> 100m2) kampeerplekken in het groen. Er zijn veel ontspannende en actieve activiteiten op Camping Heetveld in Sint Jansklooster bij Genemuiden. De bosrijke omgeving leent zich uitstekend om te gaan wandelen, varen en fietsen. De camping in Genemuiden / Sint Jansklooster beschikt verder alle noodzakelijk kampeer faciliteiten van deze tijd zoals internet, nieuw sanitair (voorzien van vloerverwarming) en stroomvoorziening.

Bij Genemuiden kamperen bij Camping Heetveld

Elk seizoen is het mogelijk om van 1 april tot 15 oktober te boeken bij Camping Heetveld Sint Jansklooster / Genemuiden. Op de camping zult u veel rustzoekende senioren tegenkomen die genieten van de natuur. De camping ligt in het groene hart van Overijssel in het uitgestrekt natuurgebied de Weerribben-Wieden.

Onze prijzen van het verblijf zijn scherp, variërend van € 11,- tot € 15,50 per dag. Deze tarieven gelden op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur tot de dag van vertrek tot 12.00 uur. Daarnaast bieden wij eveneens aantrekkelijk arrangementen:

  • voorseizoen: € 850,-
  • midzomer: € 850,-
  • volledige seizoensplaats van 1 april tot 15 oktober: € 1350,-
  • Hemelvaart en Pinksteren: € 200,-
  • maandplaats; € 375,-

Als u wandelt is Nationaal Park De Weerribben-Wieden een interessant veenweidegebied met veel water, graspaden en houten bruggetjes.

Voor fietsers zijn er ook veel fietstochten. De streek is verkeersluw en erg afwisselend. U gaat langs rivierbeddingen, moerassen, polderland en pittoreske oude dorpjes en stadjes.

Bent u een waterliefhebber? Met een motorschip, zeiljacht, roeiboot of kano ontdekt u steeds weer opnieuw de mooiste plekjes vanaf meer dan 400 kilometer vaarwater in heel Overijssel. 

Neem gerust contact met ons op

Camping Heetveld in Genemuiden/ Sint Jansklooster staat altijd voor u klaar. Wilt u op tijd een plek op onze camping reserveren? Wij staan u graag te woord wanneer u vragen heeft over de camping, de faciliteiten, de ligging of nabije toeristische attracties. U kunt ook nu contact met ons opnemen.

U kunt ook bij ons terecht voor de volgende gebieden.

Chalet huren Overijsselchalet huren Steenwijkchalet huren EmmeloordChalet huren Giethoornchalet huren Meppelchalet huren ZwolleChalet huren Kampenchalet huren Blokzijlchalet huren ZwartsluisChalet huren Vollenhovechalet huren Genemuidenchalet huren Kop van OverijsselCamping Overijsselcamping Steenwijkcamping EmmeloordCamping Giethoorncamping Meppelcamping ZwolleCamping Kampencamping Blokzijlcamping ZwartsluisCamping Vollenhovecamping Genemuidencamping Kop van OverijsselFietsverhuur Kop van Overijssel

Laatste Nieuws

Eerste Kloosterse Korenfestival

Een gezellig festiviteitje

Lees meer Bekijk de virtuele tour