Chalet huren Vollenhove

Op zoek naar een vakantielocatie om te genieten van rust in Overijssel? Verblijf in een luxueus chalet in Sint Jansklooster bij Vollenhove. Het huren biedt u vele mogelijkheden om te genieten van de bosrijke omgeving. Uw goed onderhouden, comfortabele chalet kunt u huren in Vollenhove, Sint Jansklooster bij Chaletpark Heetveld. De vele activiteiten in de Kop van Overijssel zoals wandelen, fietsen, varen of het stadje Vollenhoven bezoeken maken uw verblijf aangenaam en afwisselend.

Huur een chalet in Vollenhove bij Chaletverhuur Heetveld

Het is mogelijk om bij Chaletverhuur Heetveld Sint Jansklooster / Vollenhove te kiezen uit verschillende chalets die u bij ons kunt huren. Dit is ideaal wanneer u wilt genieten van dit prachtige gebied in de Kop van Overijssel. De chalets zijn gelegen op een prachtige locatie die slechts korte afstand ligt van Vollenhove en nationaal park Weerribben en Wieden. Onze chalets zijn rook- en huisdiervrij en voorzien van alle gemakken. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • centrale verwarming
  • privé parking
  • volledig uitgeruste keuken
  • ruime huiskamer met radio, televisie en internetaansluiting
  • ruime badkamer met inloopdouche, een wasmachine en een apart toilet
  • keuken met vaatwasser en combi-oven.

Chaletverhuur Heetveld Sint Jansklooster, Vollenhove biedt u de keuze uit 12 chalets, zowel voor 2 als voor 4 personen. Wanneer u een chalet wilt boeken is dat mogelijk voor één week, meerdere weken, een mid-week of een lang weekend.

Wij helpen u graag

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen als u een chalet wilt reserveren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, de type chalets en de omgeving in de Kop van Overijssel.

U kunt ook bij ons terecht voor de volgende gebieden.

Chalet huren Overijsselchalet huren Steenwijkchalet huren EmmeloordChalet huren Giethoornchalet huren Meppelchalet huren ZwolleChalet huren Kampenchalet huren Blokzijlchalet huren ZwartsluisChalet huren Vollenhovechalet huren Genemuidenchalet huren Kop van OverijsselCamping Overijsselcamping Steenwijkcamping EmmeloordCamping Giethoorncamping Meppelcamping ZwolleCamping Kampencamping Blokzijlcamping ZwartsluisCamping Vollenhovecamping Genemuidencamping Kop van OverijsselFietsverhuur Kop van Overijssel

Laatste Nieuws

Nu te koop: Vers gebakken brood.

Verse broden vanaf heden verkrijgbaar.

Lees meer Bekijk de virtuele tour