Chalet huren Steenwijk

Bent u op zoek naar een prachtige vakantielocatie in Overijssel bij Steenwijk? Een chalet huren kan bij Chaletverhuur Heetveld, Sint Jansklooster bij Steenwijk. Zo’n chalet huren biedt de volgende voordelen. De chalets zijn:

 • goed onderhouden
 • comfortabel
 • rook- en huisdiervrij
 • veel privacy
 • luxe badkamer met inloopdouche en wasmachine
 • ingerichte keuken met combi-oven en vaatwasser
 • ruime woonkamer met radio, tv en centrale verwarming
 • wifi
 • eigen zonneterras
 • parkeren bij eigen chalet
 • gelegen in een bosrijke omgeving met ongeveer 350m² eigen grond

Genieten van de natuur te voet, op de fiets of door te varen. De regio Weerribben/Wieden, bij Steenwijk waar u uw chalet kunt huren is ooit ontstaan door veenafgravingen. Tegenwoordig is er veel open water, hooi-, en rietlanden en moerasbossen.

Van alles te doen als u uw chalet gaat huren bij Steenwijk, gebied Weerribben/Wieden

Wanneer u in de buurt van Steenwijk een chalet wilt huren dan kunt u terecht bij Chaletverhuur Heetveld. Gelegen op een prachtige locatie aan de rand van nationaal park Weerribben/Wieden heeft Chaletverhuur Heetveld de beschikking over 12 chalets, zowel voor 2 als voor 4 personen. Wij beschikken ook over een tweepersoonschalet ingericht voor mindervaliden en volledig rolstoel toegankelijk. Zo is de badkamer zeer ruim met een aangepaste douche, toilet en wastafel. Ook het bed is in hoogte verstelbaar. Wanneer u een chalet wilt boeken is dat mogelijk voor één of meerdere weken, een mid-week of een lang weekend tegen scherpe tarieven, vooral in het laagseizoen.

De omgeving is prachtig met veel water. Zo zijn er veel haventjes in Giethoorn, Blokzijl, Oldemarkt en Steenwijk. Een chalet huren, een bezoekje aan de markt of een lekker terrasje? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Ook heeft Sint Jansklooster een waar bloemencorso in augustus, zijn er sleepbootdagen in Zwartsluis, evenementen en optredens in het hoogseizoen met de Meppeldagen en het dierenpark in Emmen.

Reserveer nu mooie chalets voor een scherpe prijs

U bent altijd welkom om een chalet te huren bij Chaletverhuur Heetveld bij Steenwijk. Reserveren kan telefonisch bij Frank en Mieke Rumping of via onze website. Graag informeren wij u over de mogelijkheden, de chalets en de omgeving.  

U kunt ook bij ons terecht voor de volgende gebieden.

Chalet huren Overijsselchalet huren Steenwijkchalet huren EmmeloordChalet huren Giethoornchalet huren Meppelchalet huren ZwolleChalet huren Kampenchalet huren Blokzijlchalet huren ZwartsluisChalet huren Vollenhovechalet huren Genemuidenchalet huren Kop van OverijsselCamping Overijsselcamping Steenwijkcamping EmmeloordCamping Giethoorncamping Meppelcamping ZwolleCamping Kampencamping Blokzijlcamping ZwartsluisCamping Vollenhovecamping Genemuidencamping Kop van OverijsselFietsverhuur Kop van Overijssel

Laatste Nieuws

Eerste Kloosterse Korenfestival

Een gezellig festiviteitje

Lees meer Bekijk de virtuele tour