Camping Steenwijk

Zoekt u een kleine rustige camping in Steenwijk? Wilt u tijdens uw vakantie genieten van een prachtige, rustieke locatie? In alle rust genieten van een mooie omgeving en het camping leven in Steenwijk? In dat geval kunt u bij Camping Heetveld, Sint Jansklooster terecht. De camping is klein, met 38 kampeerplekken van 110 en 120 m², afgezet met veel groen. In de buurt van Steenwijk in de bosrijke omgeving bij de camping zijn er veel actieve mogelijkheden in de omgeving. Wandelen, varen, fietsen zijn geliefde bezigheden, maar ook de vele prachtige plaatsjes in de omgeving bezoeken. Overijssel is fantastisch om te kamperen. De regio Weerribben/Wieden is ooit ontstaan door veenafgravingen. Tegenwoordig is er veel open water, hooi-, en rietlanden en moerasbossen. Speciaal voor gasten bieden wij kampeerplekken aan met de volgende faciliteiten:

 • internet
 • nieuw sanitair gebouw, volledig verwarmd door vloerverwarming
 • stroomvoorziening 6 ampère
 • nabij Nationaal Park Weerribben Wieden
 • diverse toeristische trekpleisters zoals Steenwijk, Giethoorn, Zuiderzee havens Zwartsluis, Vollenhoven en Blokzijl
 • wijd vertakt netwerk van vaarwateren voor surf-, roei-, en zeilplezier

Onze camping is aangesloten bij ACSI. Voor u een garantie dat het goed zit met de kwaliteit.

Van alles te doen op onze camping bij Steenwijk

Onze camping is gelegen in de Kop van Overijssel op een prachtige locatie aan de rand van nationaal park Weerribben/Wieden. Op een steenworp afstand van Steenwijk en Giethoorn. Als u wilt boeken is dat mogelijk tegen scherpe tarieven. U kunt dus zelf bepalen hoe lang u blijft. Daarnaast bieden wij ook seizoen plaatsen en arrangementen:

 • maandplaats
 • voorseizoen
 • midzomer
 • seizoensplaats
 • Hemelvaart en Pinksteren

De omgeving is prachtig met veel water. Zo zijn er veel haventjes, brengt u een bezoek aan de markt of geniet u van een lekker terrasje! Ook heeft Sint Jansklooster een waar bloemencorso in augustus, zijn er sleepbootdagen in Zwartsluis, evenementen en optredens in het hoogseizoen met de Meppeldagen en het dierenpark in Emmen.

Reserveer snel camping Heetveld bij Steenwijk

Camping Heetveld in Overijssel is een kleinschalige camping die geopend is van 1 april tot 30 september. De camping is gericht op rustzoekende senioren die willen genieten van rust, ruimte en natuur. Aarzel niet en neem contact op met Frank en Mieke Rumping wanneer u een plek wilt reserveren. Natuurlijk kunnen wij u ook meer vertellen over de camping zelf, de ligging en nabije bezichtigingen.

U kunt ook bij ons terecht voor de volgende gebieden.

Chalet huren Overijsselchalet huren Steenwijkchalet huren EmmeloordChalet huren Giethoornchalet huren Meppelchalet huren ZwolleChalet huren Kampenchalet huren Blokzijlchalet huren ZwartsluisChalet huren Vollenhovechalet huren Genemuidenchalet huren Kop van OverijsselCamping Overijsselcamping Steenwijkcamping EmmeloordCamping Giethoorncamping Meppelcamping ZwolleCamping Kampencamping Blokzijlcamping ZwartsluisCamping Vollenhovecamping Genemuidencamping Kop van OverijsselFietsverhuur Kop van Overijssel

Laatste Nieuws

Nu te koop: Vers gebakken brood.

Verse broden vanaf heden verkrijgbaar.

Lees meer Bekijk de virtuele tour