Camping Kampen

Zoekt u bij Kampen een kleine rustige camping? Genieten van een mooie omgeving en het camping leven? Nabij Kampen kunt u bij Camping Heetveld, Sint Jansklooster terecht. De camping heeft 38 kampeerplekken en is omgeven door veel groen. De regio Weerribben/Wieden is namelijk ontstaan door veenafgravingen. Tegenwoordig is er veel open water, hooi-, en rietlanden en moerasbossen.

De camping beschikt verder over vele gebruikelijke gemakken zoals nieuw sanitair, stroomvoorziening en internet. Bovendien heeft onze camping het ACSI kwaliteits certificaat.

Vanuit de camping bezoekt u Kampen, Giethoorn, Zuiderzee havens Zwartsluis, Vollenhove en Blokzijl of andere toeristische trekpleisters. De actieve mogelijkheden in de omgeving zijn talrijk. Wandelen, varen en fietsen zijn geliefde bezigheden van onze campinggasten.

Boek onze camping bij Kampen zo lang u maar wil

Als u wilt boeken is dat mogelijk tegen scherpe dagtarieven. Deze tarieven gelden op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur tot de dag van vertrek tot 12.00 uur. Daarnaast bieden wij ook aantrekkelijk tarieven voor seizoen plaatsen te weten:

  • volledige seizoensplaats van 1 april tot 15 oktober: € 1350,-
  • voorseizoen: € 850,-
  • midzomer: € 850,-
  • maandplaats; € 375,-
  • Hemelvaart en Pinksteren: € 200,-

Kampen is echt een stadje om eens te ontdekken. Het stadsgezicht vanaf de IJssel is prachtig en er bevinden zich vele historische bouwwerken zoals:

  • oude stadsmuur met Koornmarktspoort, Cellebroederpoort en Broederpoort
  • Sint Nicolaaskerk
  • Onze Lieve Vrouwe kerk
  • Voormalig stadhuis uit de 14e eeuw met Stedelijk museum

Neem contact op met camping Heetveld bij Kampen

Camping Heetveld is gericht op rustzoekende senioren die willen genieten van rust, ruimte en natuur. Neem contact op met Frank en Mieke Rumping voor meer informatie over de camping zelf, de ligging en de bezienswaardigheden in de omgeving. Wij maken het u graag naar de zin!

U kunt ook bij ons terecht voor de volgende gebieden.

Chalet huren Overijsselchalet huren Steenwijkchalet huren EmmeloordChalet huren Giethoornchalet huren Meppelchalet huren ZwolleChalet huren Kampenchalet huren Blokzijlchalet huren ZwartsluisChalet huren Vollenhovechalet huren Genemuidenchalet huren Kop van OverijsselCamping Overijsselcamping Steenwijkcamping EmmeloordCamping Giethoorncamping Meppelcamping ZwolleCamping Kampencamping Blokzijlcamping ZwartsluisCamping Vollenhovecamping Genemuidencamping Kop van OverijsselFietsverhuur Kop van Overijssel

Laatste Nieuws

Nu te koop: Vers gebakken brood.

Verse broden vanaf heden verkrijgbaar.

Lees meer Bekijk de virtuele tour