Camping Kop van Overijssel

Een oase van groen, zo zult u onze camping in Kop van Overijssel ervaren.Wilt u tijdens uw vakantie genieten van een schitterende, rustieke locatie? In alle rust genieten van een mooie omgeving en het camping leven in de Kop van Overijssel? In dat geval kunt u bij Camping Heetveld terecht. De camping is klein, met 38 kampeerplekken van 110 en 120 m², afgezet met veel groen. De Kop van Overijssel is bosrijk en ook bij de camping zijn er veel activiteiten! Wij hebben kaarten zodat u kunt wandelen, varen of fietsen. Ook hebben wij informatie om de vele prachtige plaatsjes in de omgeving te bezoeken. Overijssel is geweldig om te kamperen. Speciaal voor gasten bieden wij de volgende faciliteiten:

  • internettoegang
  • nieuw sanitair gebouw, volledig verwarmd door vloerverwarming
  • stroomvoorziening 6 ampère
  • aangesloten bij ACSI

Camping Heetveld in Overijssel biedt rust en groen

Camping Heetveld in de Kop van Overijssel is een kleine gezellige camping. Ieder jaar zijn we geopend van 1 april tot 30 september. De camping is gericht op ouderen die willen genieten van rust, ruimte en natuur. Daarbij leent deze locatie zich uitstekend als uitvalbasis in het hart van Overijssel met de volgende toeristische trekpleisters:

  • voormalige Hanzestad Zwolle
  • Blokzijl met de vele koopmanshuizen
  • Kampen
  • Giethoorn met rondvaarten in een punter, bok of vlot

Het spreekt voor zich dat de uitgestrekte natuur natuurlijk de grootste attractie is in de Kop van Overijssel. Nationaal Park de Weerribben heeft twee grote meren en een aangrenzend moeras met zeldzame moerasplanten en (water)vogels. Het is een eldorado voor watersporters en natuurliefhebbers. U kunt hier uiteraard ook uitstekend op de fiets of in een vaartuig het uitgestrekte natuurgebied ontdekken.

Snel en gemakkelijk reserveren

Camping Heetveld helpt u graag als u op tijd een plek op onze camping in de Kop van Overijssel wilt reserveren. Wij kunnen uw vragen uitstekend beantwoorden over de camping zelf, de ligging of nabije bezichtigingen. Neem nu contact met ons op. 

U kunt ook bij ons terecht voor de volgende gebieden.

Chalet huren Overijsselchalet huren Steenwijkchalet huren EmmeloordChalet huren Giethoornchalet huren Meppelchalet huren ZwolleChalet huren Kampenchalet huren Blokzijlchalet huren ZwartsluisChalet huren Vollenhovechalet huren Genemuidenchalet huren Kop van OverijsselCamping Overijsselcamping Steenwijkcamping EmmeloordCamping Giethoorncamping Meppelcamping ZwolleCamping Kampencamping Blokzijlcamping ZwartsluisCamping Vollenhovecamping Genemuidencamping Kop van OverijsselFietsverhuur Kop van Overijssel

Laatste Nieuws

Nu te koop: Vers gebakken brood.

Verse broden vanaf heden verkrijgbaar.

Lees meer Bekijk de virtuele tour